Σελίδες

Τα πάντα για τη showbiz και τους σταρ

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τη δυσκολότερη περίοδο στη ζωή της, όταν οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνωμα στις φωνητικές της χορδές, την αγωνία της αλλά και τον αγώνα που έδωσε!

Η τραγουδίστρια, η οποία το Σάββατο είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για την υγεία mou» μιλά για την περιπέτεια της υγείας της, την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει και το φόβο της, μήπως αλλοιωθούν οι φωνητικές χορδές της. Με αφορμή ότι η εν λόγω εκπομπή θα ασχοληθεί με τις διαταραχές της φωνής, όπως τη βραχνάδα αλλά και με τη δυσφαγία, που είναι η δυσκολία στην κατάποση, Ελένη αποκαλύπτει την περιπέτειά της.
Οι δε ειδικοί μιλούν, για τις καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν τη λειτουργία της φωνής, όπως το να μιλάμε πολύ δυνατά ή ψιθυριστά, αλλά και για τις παθήσεις που έχουν επίπτωση στη φωνή μας. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσιάζει εξειδικευμένες εξετάσεις που αξιολογούν την ποιότητα της φωνής καθώς και όλες τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα για την αντιμετώπιση των διαταραχών της και γίνεται αναφορά στις δυσκολίες της κατάποσης και στα νεώτερα διαγνωστικά αλλά και θεραπευτικά εργαλεία που διαθέτει πλέον η επιστήμη για την αντιμετώπιση της δυσφαγίας.