Σελίδες

Τα πάντα για τη showbiz και τους σταρ

Video: Jennifer Lopez: Πιο σέξι από ποτέ στο νέο clip με τον will.i.am


Πιο σέξι από ποτέ εμφανίζεται στα 42 της χρόνια η Jennifer Lopez στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που έκανε σε συνεργασία με τον ράπερ Will.i.am’s για τον δίσκο του T.H.E. (The Hardest Ever).
Στο συγκεκριμένο βίντεο η J Lo επιδεικνύει με περίσσια χάρη τις τέλειες καμπύλες της φορώντας μία μαύρη διχτυωτή φόρμα. Σε άλλα πλάνα του βίντεο, η Jennifer Lopez εμφανίζεται με καυτό κορμάκι που επίσης αναδεικνύει το τέλειο κορμί της. Όσο για τον συμπρωταγωνιστή της Will.i.am πρωταγωνιστεί ως… σούπερ ήρωας που καταφέρνει να ξεπεράσει πάρα πολλά εμπόδια σε μία απίστευτη περιπέτεια. Δείτε το βίντεο με την sexy Jennifer





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι ανοησίες ότι χωρίζω»


Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού του από την Ευγενία Μανωλίδου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ήθελαν τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να περνάει κρίση στο γάμο του με την Ευγενία Μανωλίδου. Στα δημοσιογραφικά γραφεία, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του, εδώ και έξι μήνες. Το γεγονός ότι οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού αραίωσαν, έβαλαν σε σκέψεις πολλούς και πυροδότησε τις φήμες. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Άδωνη Γεωργιάδη και του μετέφερε όλα όσα γράφονται για εκείνον και την Ευγενία Μανωλίδου. Αν και στο τηλέφωνο ακουγόταν βιαστικός, δεν δίστασε να μας απαντήσει για το θέμα: «Είναι ανοησίες, το έχω ακούσει. Είναι ανοησίες όλα αυτά! Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το διαψεύσω. Είναι ανοησίες», δηλώνει στο gossip-tv.gr ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τα στόματα όλων όσοι θέλουν να διαταράξουν την οικογενειακή του ηρεμία.

Καμπούρη – Ταρασιάδης: Σύννεφα στη σχέση τους;


Οι τελευταίες φήμες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη σχέση τους η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης- πριν ακόμα την επισημοποιήσουν με γάμο- κάποιες πληροφορίες λένε ότι έχουν μετακομίσει σε ξεχωριστά σπίτια-, αναζωπυρώθηκαν με τη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια και μίλησε για τη σχέση της! Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “ΟΚ” η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται σε κρίση και οι δυο τους κάνουν προσπάθειες να την σώσουν. Η 29χρονη παρουσιάστρια πάντως, έγραψε στο προσωπικό της blog: “Πρόσφατα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απεχθάνομαι τους υπέρμετρα εγωιστές άντρες. Τελικά, ο τύπος άντρα που με γοητεύει είναι αυτός που γίνεται λιώμα για την αγάπη του. Αυτός που θα παρακαλέσει, θα προσπαθήσει, θα παραδεχτεί τον έρωτά του και θα θυσιαστεί γι’ αυτόν. Πάντως επιμένω ότι μόνο αυτοί οι άντρες αξίζουν χώρο στην καρδιά μας και στη ζωή μας. Αυτό το post θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλες τις single moms, στις μαμάδες που επέλεξαν να χωρίσουν έχοντας ένα παιδάκι, στις μαμάδες που εγκαταλείφθηκαν, στις μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους”. Ενώ πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ο Βαγγέλης πάντα θα είναι ο μπαμπάς της κόρης της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και μαζί. Ο φωτογραφικός φακός του OK εντόπισε το ζευγάρι μαζί με την κορούλα του σε απογευματινή τους βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

Έφη Παπαθεοδώρου: «Μην ανησυχείτε μία εγχείρηση θα κάνω»


Η Έφη Παπαθεοδώρου θα μπει στο νοσοκομείο για να κάνει μία επέμβαση στα μάτια της. Η ηθοποιός αντιμετωπίζει πρόβλημα καταρράκτη και στα δύο μάτια, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει τη δέουσα σημασία με αποτέλεσμα η κατάστασή της να φτάσει στο απροχώρητο! Η ίδια είπε γι' αυτή την επέμβαση: «Καλά είμαι, δεν πρόκειται να μου συμβούν και τα χειρότερα. Για καταρράκτη πάω». Η γνωστή σε όλους μας Θεοπούλα από την πετυχημένη σειρά «Παρά πέντε» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα: «Μην ανησυχείτε για μία εγχείρηση πάω» και με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «Θέμα δεν είναι ο καταρράκτης της Θεοπούλας. Θέμα για την Θεοπούλα θα ήταν αν δήλωνε πως σε αυτή τη λαίλαπα της έκαναν αύξηση στη σύνταξη ή της έδωσαν και επίδομα»

Αρναούτογλου και Νικόλ χέρι- χέρι στη Θεσσαλονίκη


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένος. Ήρεμος, χαλαρός και ευτυχισμένος έκανε μια μικρή απόδραση την πόλη του. Δεν ήταν όμως μόνος του. Μαζί με την αγαπημένη του Νικόλ Κοτοβός επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και ήταν αχώριστοι. Ο γνωστός παρουσιαστής, αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα, και χαιρόταν τον έρωτά του. Μαζί με την σύντροφό του πήγαν βόλτα στην αγορά, έφαγαν σε αγαπημένα εστιατόρια του παρουσιαστή ενώ το βράδυ διασκέδασαν στο «limani» του Αντώνη Κανάκη. Ήταν μια ευκαιρία να γνωρίσει η Νικόλ Κοτοβός τους «κολλητούς» φίλους που έχει ο σύντροφός της στη Θεσσαλονίκη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν πολύ προστατευτικός με την αγαπημένη του την οποία κρατούσε συνεχώς από το χέρι.

Με τι ενοχλήθηκε η Pippa;


Στο Λονδίνο απαθανάτισε χθες το πρωί ο φωτογραφικός φακός την Pippa Middleton καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Η 28χρονη αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ εθεάθη χωρίς παλτό καθώς περπατούσε σε δρόμο του Λονδίνου, όμως ήταν το ίδιο όμορφη και όπως πάντα, σέξι. Η ίδια το Σαββατοκύριακο που πέρασε παρακολούθησε το διάσημο αμερικανικό σόου Suturday Night Live και σύμφωνα με τους οικείους της έδειξε να ενοχλείται λίγο από το σκετσάκι που είχαν ετοιμάσει κατά το οποίο η καλεσμένη του σόου Katy Perry υποδυόταν την Pippa, η οποία σύμφωνα με την ιστοριούλα που είχαν ετοιμάσει, ενοχλήθηκε όταν η Βασίλισσα –και καλά- έδειχνε τη θλίψη της επειδή η Kate δεν είναι ακόμα έγκυος από τον πρίγκιπα.