Σελίδες

Τα πάντα για τη showbiz και τους σταρ

Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον ελληνικό τελικό της Eurovision
 

Eurovision 2013: Αποκλειστικό: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Οι υποψήφιοι τραγουδιστές για τον ελληνικό τελικό της Eurovision αναζητούν το τραγούδι, με το οποίο θα διαγωνιστούν.

Τόσο οι ίδιοι, όσο και οι συνεργάτες τους τις τελευταίες μέρες, έχουν ακούσει πάρα πολλά τραγούδια προκειμένου να επιλέξουν το πιο «δυνατό». Μάλιστα, γνωστοί συνθέτες και στιχουργοί έχουν στείλει στην δισκογραφική εταιρεία την δική τους πρόταση. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο οποίος έστειλε στην Panic Records ένα τραγούδι για την Θωμαΐδα Απέργη. Αυτό δημιούργησε ντόρο, καθώς όλοι υποστήριζαν ότι ο συνθέτης καιι η Αγγελική Ηλιάδη θα είναι αντίπαλοι στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά αυτό δεν θα συμβεί, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, το τραγούδι που έστειλε ο πρώην αγαπημένος της Αγγελικής Ηλιάδηαπορρίφθηκε από τους υπεύθυνους της δισκογραφικής εταιρείας. Εμείς, επικοινωνήσαμε με Panic Records και μας επιβεβαίωσαν την πληροφορία. «Ο Κώστας Μηλιωτάκης την προηγούμενη Κυριακή είχε στείλει ένα αγγλόφωνο τραγούδι για την Θωμαΐδα Απέργη, το οποίο απορρίφθηκε, αφού δεν ταίριαζε στο ύφος της νεαρής τραγουδίστριας. Μάλιστα, την Τρίτη επικοινωνήσαμε μαζί του και τον ενημερώσαμε για την απόφαση που πήραμε». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , η Θωμαΐς Απέργη θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision με ένα κομμάτι τζαζ , το οποίο αντιπροσωπεύει την τραγουδίστρια , αφού με αυτό  το στυλ το οποίο την γνωρίσαμε.    

Δείτε το νέο look της Νάντιας Μπουλέ! 

Δείτε το νέο look της Νάντιας Μπουλέ!

Η Νάντια Μπουλέ αποφάσισε να αλλάξει look!
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια άλλαξε χρώμα μαλλιών! Η Νάντια Μπουλέ μετά από πολλά χρόνια- έτσι την γνωρίσαμε- αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό μαλλί και να γίνει καστανή! Ενδεχομένως βαρέθηκε να βάφει κάθε τρεις και λίγο την ρίζα και έτσι πήρε την απόφαση να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή!
Εσάς σας αρέσει η Νάντια Μπουλέ καστανή;

Χωρίς Ρετούς Έλενα Παπαρίζου: Μας την παρουσιάζουν κορμάρα ενώ η αλήθεια είναι αυτή! (Nassos blog) 

Χωρίς Ρετούς Έλενα Παπαρίζου: Μας την παρουσιάζουν κορμάρα ενώ η αλήθεια είναι αυτή!

Δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι συνεργάτες της Παπαρίζου προσπαθούν εδώ και κάποιους μήνες να μας παρουσιάσουν μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που είναι στην πραγματικότητα. Υπηρετώντας λανθασμένα κατ εμέ το μοντέλο της αδύνατης-αυτό που είχε το 2004 όταν και κέρδισε την Eurovision- ακούμε…η δίαιτα της Έλενας…να τα κιλά που έχασε…πώς έχασε τα κιλά της…ο έρωτας που την έκανε να ξανανιώσει και όλα αυτά τα δήθεν βιτρινάτα σχόλια και τις «κουλές» διαρροές για την εικόνα της. Έτσι παιδιά ένας καλλιτέχνης δεν συντηρείται.
Και δε συντηρείται καθώς υπάρχουν και στιγμές που εικόνες χωρίς ρετούς βγαίνουν προς τα έξω. Εικόνες που δεν ελέγχει κανείς. Όπως αυτή του κορυφαίου στιχουργού Ηλία Φιλίππου, ο οποίος πόσταρε την φωτογραφία στο προφίλ του μαζί με την Έλενα την παραμονή των Χριστουγέννων. Έτσι είναι η Έλενα σήμερα. Μπαμπάτσικη με παραπάνω κιλά. Και την γουστάρω πολύ όπως είναι. Με τις «αδυναμίες» της και τα extra της. Ο κόσμος δεν ακολουθεί την Παπαρίζου για την εικόνα της. Ακολουθεί την Παπαρίζου για την αυθεντικότητά της. Ακολουθεί την Παπαρίζου για την διαδρομή της και το πρότυπο ενός παιδιού από την Ομογένεια που είναι αγαθό και καλόκαρδο. Ακολουθεί την Παπαρίζου διότι ταύτισε την πορεία της με τον Μαυρίδη και τις επιτυχίες της με τον ερωτά τους. Όχι με τα σαχλά σχόλια-και καλά ρεπορτάζ-για την εικόνα της!

Έγινε κοκκινομάλλα η…  

Έγινε κοκκινομάλλα η…

Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Από μαυρομάλλα... έγινε κοκκινομάλλα!

Η Irina Shayk είναι πια κοκκινομάλλα. Το μοντέλο πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.
Μάλιστα, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε η Irina έκανε και αφέλειες! Όπως και να κάνει τα μαλλιά της το μοντέλο πάντα θα είναι εντυπωσιακή!

Μακρυπούλια-Μενεγάκη: Το ίδιο μπούστο έξι χρόνια μετά! 

Μακρυπούλια-Μενεγάκη: Το ίδιο μπούστο έξι χρόνια μετά!

Σας θυμίζει κάτι το φόρεμα που έβαλε η Ζέτα Μακρυπούλια χθες στο Dancing with the stars;
Η Ζέτα φόρεσε ένα εντυπωσιακότατο φούξια φόρεμα που τόνιζε το πλούσιο στήθος της... Το ίδιο όμως φόρεμα έβαλε πριν αρκετά χρόνια και η Ελένη Μενεγάκη, όταν ακόμα ήταν στον Ant1 και είχε παρουσιάσει τα καλλιστεία! Βέβαια, υπάρχει μία διαφορά της Ζέτας έχει στενή γραμμή κάτω, ενώ της Ελένης ήταν ανοιχτό... Μάλιστα, οι δυο παρουσιάστριες έχουν ακόμα και το ίδιο χτένισμα! Εσείς σε ποια νομίζετε ότι ταιριάζει περισσότερο;

Ατύχημα στα «Κόκκινα Φανάρια»! Δείτε ποια ηθοποιός έπεσε επί σκηνής! 

Ατύχημα στα «Κόκκινα Φανάρια»! Δείτε ποια ηθοποιός έπεσε επί σκηνής!

Ένα ατύχημα είχε στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια» στην οποία πρωταγωνιστεί και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

Μια απροσεξία έστειλε στο νοσοκομείο την Κωνσταντίνα Μιχαήλ το βράδυ της Παρασκευής! Η ηθοποιός παραπάτησε και έπεσε! Σύμφωνα με το radar οι συνάδελφοί της ανησύχησαν και βρέθηκαν δίπλα της από την πρώτη στιγμή

Απίστευτο! Πρίγκιπας Χάρι: Άφησε τη συνέντευξη στην μέση για να πάρει παγωτό! 

Απίστευτο! Πρίγκιπας Χάρι: Άφησε τη συνέντευξη στην μέση για να πάρει παγωτό!

Την ώρα που έδινε συνέντευξη ο πρίγκιπας Χάρι στο προαύλιο του στρατοπέδου, φαντάροι άρχισαν να τρέχουν από πίσω του!

Τότε ο πρίγκιπας έβγαλε το μικρόφωνο και άρχισε να τρέχει και αυτός προς την κατεύθυνση που έτρεχαν όλοι οι στρατιώτες!
Στο εν λόγω απόσπασμα η δημοσιογράφος λέει χαρακτηριστικά: «είναι η δραματική στιγμή που χτυπάει συναγερμός και ο πρίγκιπας επιστρέφει στο καθήκον του». Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ο πρίγκιπας Χάρι έτρεχε για να πάρει παγωτό σα μικρό παιδί, σύμφωνα με τα ξένα μέσα!



Ελένη Μενεγάκη: Η λατρεία για την ταχύτητα και η αγορά νέου αυτοκινήτουΕλένη Μενεγάκη: Η λατρεία για την ταχύτητα και η αγορά νέου αυτοκινήτου 

Μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα έχει η Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει την αναζήτηση ενός νέου αυτοκινήτου. Έχει ψάξει αρκετά, έχει δει κάποια μοντέλα και προσπαθεί να κατασταλάξει στο ποιο τελικά θα αγοράσει. Τόσο σε μάρκα, όσο και σε μοντέλο. Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα την “συνέλαβε” μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων να κάνει μια έρευνα αγοράς και να μιλά με τους πωλητές για τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που επισκέπτεται την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία στο Μαρούσι.

 

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τη δυσκολότερη περίοδο στη ζωή της, όταν οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνωμα στις φωνητικές της χορδές, την αγωνία της αλλά και τον αγώνα που έδωσε!

Η τραγουδίστρια, η οποία το Σάββατο είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για την υγεία mou» μιλά για την περιπέτεια της υγείας της, την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει και το φόβο της, μήπως αλλοιωθούν οι φωνητικές χορδές της. Με αφορμή ότι η εν λόγω εκπομπή θα ασχοληθεί με τις διαταραχές της φωνής, όπως τη βραχνάδα αλλά και με τη δυσφαγία, που είναι η δυσκολία στην κατάποση, Ελένη αποκαλύπτει την περιπέτειά της.
Οι δε ειδικοί μιλούν, για τις καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν τη λειτουργία της φωνής, όπως το να μιλάμε πολύ δυνατά ή ψιθυριστά, αλλά και για τις παθήσεις που έχουν επίπτωση στη φωνή μας. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσιάζει εξειδικευμένες εξετάσεις που αξιολογούν την ποιότητα της φωνής καθώς και όλες τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα για την αντιμετώπιση των διαταραχών της και γίνεται αναφορά στις δυσκολίες της κατάποσης και στα νεώτερα διαγνωστικά αλλά και θεραπευτικά εργαλεία που διαθέτει πλέον η επιστήμη για την αντιμετώπιση της δυσφαγίας.
Η Τζούλια παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω facebook

Η Τζούλια παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω facebook

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ή Καρπόζιλου όπως συστήνεται τελευταία , ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της.
Η περσόνα τον τελευταίο καιρό ζει με τον καλό της μόνιμα στην Βιέννη και όπως όλα δείχνουν έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της. Η ίδια μέσω facebook ανακοίνωσε στους φίλους της ότι είναι ευτυχισμένη, αφού θα ντυθεί νυφούλα. Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Κριστιάν Καρπόζιλος ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φλας της Ελλάδας που είχαν πέσει πάνω τους το καλοκαίρι στην Μύκονο και θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Όσο για το που θα γίνει ο γάμος, αυτό παραμένει προς το παρόν άγνωστο.
H κοιλίτσα φουσκώνει… η ρίζα των μαλλιών μεγαλώνει!

H κοιλίτσα φουσκώνει… η ρίζα των μαλλιών μεγαλώνει!

Λίγες ημέρες πριν σβήσει τα 34 κεράκια της, η εγκυμονούσα Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έχει τροποποιήσει ιδιαίτερα το καθημερινό της πρόγραμμα, παρόλο που την χωρίζουν μόλις τέσσερις μήνες από την γέννηση του γιου της.
ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ok,εντόπισε την ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της, Παναγιώτη Πιλαφά κατά τη διάρκεια μεσημεριανής εξόδου στου Ψυρρή, όπου βγήκαν για φαγητό. «Μετά το γεύμα τους, περπάτησαν λίγη ώρα στην περιοχή όπου συναντήθηκαν τυχαία με ένα φίλο τους», περιγράφει άνθρωπος που τους είδε από κοντά στο περιοδικό.
Δείτε ποιο ζευγάρι της showbiz χώρισε λίγο πριν από τον γάμο!

Δείτε ποιο ζευγάρι της showbiz χώρισε λίγο πριν από τον γάμο!

Έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν γνωστό ζευγάρι, όμως τελικά ο χωρισμός ήταν... αναπόφευκτος.
Πριν από περίπου πέντε χρόνια ξεκίνησαν όλα ανάμεσά τους. Ένας δυνατός έρωτας γεννήθηκε και οι δυο τους έμοιαζαν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Από την αρχή της σχέσης του μάλιστα πήραν την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψουν ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού και να κυνηγήσουν στην Αμερική το όνειρό τους. Ο λόγος για την Γιάννα Τερζή και τον αγαπημένο της, Αχιλλέα Μανώλη. Όλα έδειχναν πως ύστερα από πέντε χρόνια κοινής συμβίωσης, τα πράγματα σοβάρεψαν αρκετά και το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο αυτό δεν έγινε αφού πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και προσπαθούν να δώσουν χρόνο για να επαναπροσδιορίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους

Αιμιλία Καρρά: Το μοντέλο… οι κλεμμένες καυτές πόζες το μαϊμού προφίλ και οι μηνύσεις!!! (Nassos blog)

Αιμιλία Καρρά: Το μοντέλο… οι κλεμμένες καυτές πόζες το μαϊμού προφίλ και οι μηνύσεις!!! (Nassos blog)

Αιμιλία Καρρά: Το μοντέλο… οι κλεμμένες καυτές πόζες το μαϊμού προφίλ και οι μηνύσεις!!! (Nassos blog)

Δεν είναι και εύκολο για ένα κορίτσι που μόλις έχει κλείσει τα 20 του χρόνια να τρέχει στα δικαστήρια.
Πόσο μάλλον όταν δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Πόσο μάλλον όταν αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της δεν έχει καμία σχέση με μηνύσεις αγωγές και Αστυνομίες. Αυτό που θέλει είναι απλά να κάνει-κάτι πολύ δύσκολο στις μέρες μας- το όνειρό της πραγματικότητα. Ν΄ασχοληθεί με το modeling. Η Αιμιλία δεν είναι η μόνη που έχει ξεκινήσει από πολύ μικρή τις φωτογραφήσεις. Ούτε βεβαίως είναι και η μόνη που στο κινητό της έχει προκλητικές φωτογραφίες . Άλλωστε στο πλαίσιο του παιχνιδιού με κάποιον σύντροφο όλα επιτρέπονται. Αρκεί βεβαίως να σβήνονται μετά. Τα έχουμε πει και ξαναπεί και γράψει πολλές φορές.

 


Ρουβάς: Οι πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη και η αντίδραση της Αναστασίας και του Αλέξανδρου!

 Ρουβάς: Οι πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη και η αντίδραση της Αναστασίας και του Αλέξανδρου!

Ρουβάς: Οι πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη και η αντίδραση της Αναστασίας και του Αλέξανδρου!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βίωσαν για τρίτη φορά την ευτυχία να γίνουν γονείς. Πώς όμως υποδέχτηκαν την αδερφή τους η Αναστασία και ο μικρός Αλέξανδρος;
Οτραγουδιστής ανυπομονούσε να γυρίσει στο σπίτι για να τους γνωρίσει την νεογέννητη μικρή δει τις αντιδράσεις των δύο παιδιών. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Hello, η Αναστασία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και φώναζε συνεχώς "ήρθε η αδερφούλα μου". Ο δε Αλέξανδρος ως πιο μικρός δεν ήξερε πως να εκφράσει τα συναισθήματά του, αφού είναι μικρούλης αλλά ήταν χαμογελαστός όλη την ώρα! Η Κάτια και ο Σάκης δεν μπορούσαν παρά να είναι συγκινημένοι που έβλεπαν και τα τρία παιδιά τους μαζί!
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους γονείς της Κάτιας και τον Σάκη να πηγαίνουν με τα δυο παιδιά στο Λούνα Παρκ!